Lámpás és Tarisznya Keresztény Álapítvány

Ez a blog / Internet honlapja a Lámpás és Tarisznya Keresztény Alapítványnak. A székhelye Szolnokon van.

LÉT Infó

(Adószám: 18829383-1-16)

Farkas Judit irodavezető

lampastarisznya@freemail.hu

5000 Szolnok,
Ságvári Endre körút 31. fsz/3.,

Tel.: (36)56/413-076

LÉT Képek

Kelet-Magyarországi Krisztus Gyülekezetek

2007. évi terveink

2007.01.26. 17:18 :: Lámpás és Tarisznya Keresztény Alapítvány

A vezető testület, melynek jelenleg tagja Tim Westbrook (elnök), Cséti Nándor, Sütő Gyula és Kovács Imre, kuratóriumi ülést tartottak és összeállították a következő évi feladatokat. A  tervben szerepel három szeminárium, a gyermektábor segítése Szolnokon, a könyvtár magyar nyelvű könyveinek szaporítása, jótékonysági programok, kirándulások, országos találkozó támogatása és Biblia tanulmányozás.

Mindezek mellett a LÉT két kommunikációs csatorna elindítását is tervezi.

Elsősorban Jeff McGlawn segítségével a LÉT blog működtetését. A blog arra szolgál, hogy a LÉT elsődleges hírközlő eszköze legyen a szponzorok és egy állandó bázis felé. Egy állandó weboldal helyett, azt reméljük, hogy ez a blog helyt ad majd a mi világméretű összeköttetésünknek. A blogot angol és magyar nyelven írjuk.

A LÉT az év folyamán tervez megjelentetni egy kétnyelvű negyedéves  újságot a magyarországi Krisztus Gyülekezetek számára. Mint egy nyomtatott erőforrás, az újság gondoskodik majd a hírek, események, a Biblia tanulmányozás és az egyéb vallásos anyagok közléséről. Imádkozunk, hogy ez az újság fejlessze tovább a gyülekezetek közötti lehetőségeket, hogy figyelemmel tudják kísérni egymás rendezvényeit. Az újság megjelenése még időbe telik, de izgatottan várjuk, hogyan munkálkodik e cél elérése érdekében. 

Michael Shuttlesworth – megbeszélésünk értelmében – segíti a LÉT szemináriumok koordinálását. Segítségével gondoskodhatunk olyan előadásokról, amik az eredményes és lényeges aktuális munkához szükségesek. Ez év tavaszán Eddie és Carol Hendrix tart egy előadás-sorozatot a csoportok jó együttműködéséről a gyülekezetben. Nyáron Dr. Ken Hobby mutat be az érdeklődőknek egy hitvédő anyagot, amit a statisztika és a kutatástervezés hátterén fejlesztett. Esténként vitákat tart majd a gyülekezet telepítés módszeréről. Az őszi szemináriumot már beterveztük, ideje, témája és előadója hamarosan ismert lesz.

Szeretnénk, ha 2007. egy virágzó éve lenne Isten egyházának Magyarországon. Kérlek, tartsátok imáitokban ezeket a gyülekezeteket, hiszen mi mindannyian együtt munkálkodunk, hogy dicsőítsük Istent és minél több taggal növeljük Isten királyságát.

 

Tim Westbrook, elnök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://letalapitvany.blog.hu/api/trackback/id/tr431242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása