Lámpás és Tarisznya Keresztény Álapítvány

Ez a blog / Internet honlapja a Lámpás és Tarisznya Keresztény Alapítványnak. A székhelye Szolnokon van.

LÉT Infó

(Adószám: 18829383-1-16)

Farkas Judit irodavezető

lampastarisznya@freemail.hu

5000 Szolnok,
Ságvári Endre körút 31. fsz/3.,

Tel.: (36)56/413-076

LÉT Képek

Kelet-Magyarországi Krisztus Gyülekezetek

2006. évi beszámoló

2007.01.26. 17:01 :: Lámpás és Tarisznya Keresztény Alapítvány

Minden tekintetben pozitívan zártuk ezt az évet. A LÉT csapata bebizonyította, hogy összetartó, elkötelezetten tovább tervező és fejlődő szervezet, hogy továbbra is szolgálója és támogatója Krisztus Gyülekezeteinek Magyarországon. Megdicsérem Farkas Judit irodavezetőt, Cséti Nándor, Sütő Gyula és Kovács Imre kuratóriumi tagokat elhivatott munkájukért.

Ezen az őszön a LÉT részt vett számos rendezvényen. Szeptemberben a Jászberényi Állatkertbe szervezett kirándulást. Tizenhat ember látogatott el ide, csodálatos idő volt egy keresztény közösségnek.

Az ősz folyamán a LÉT folytatta a rászoruló szolnoki családok részére a ruhaosztást. Csere-bere Klub is működik ezeknek a családoknak, ahol bátorítjuk őket, hogy régi ruháikat újabbakra cseréljék. Remek alkalom ez azoknak, akik meg akarják osztani az ajándékozás örömét másokkal. Juditnak és a többieknek „halló fület” adott az Úr és további támogatást is kaphatnak az emberek évek óta (hivatalos levelek írása, telefonos és egyéb ügyintézés). Egy másik figyelemre méltó programban (Kézimunka Kör) a résztvevők megtanulhatják, hogyan gondoskodhatnak ruháikról, hogyan javíthatják meg öltözéküket.

Októberben a Miskolci Gyülekezet szervezett egy kirándulást a magyarországi gyülekezeteknek. Ilyen nem volt az utolsó Országos Találkozó óta, erre a különleges kirándulásra Debrecenből, Miskolcról és Szolnokról szép számban érkeztek gyülekezeti tagok. Noha ez nem LÉT szervezésben valósult meg, mindenkit bátorított a közösségi együttlét. Remélhetőleg a jövőben a LÉT több ilyen esemény szervezését elősegíti.

Szolnokon a nagy esemény minden novemberben és decemberben a karácsonyi csomagolás a szegény családok részére. A Szolnoki Gyülekezet és a LÉT hagyományosan megosztja ezt a munkát, hangsúlyozva a gyülekezet szerepét.

Mivel a LÉT nonprofit alapítvány, gyűjtünk és szétosztunk dolgokat. A gyülekezet tagjai és a LÉT más magyar támogatói adójuk 1 %-át az Alapítványnak adhatják. Ennek az alapnak a legnagyobb részét a szegény családok segítésére fordítjuk Karácsonykor. Ebben az évben kevesebb adományt kaptunk, mint a megelőző években, de a LÉT így is közel 100 000.- forintot kapott.

Decemberben a Szolnoki Gyülekezet becsomagolta az élelmiszereket és az átadásra szánt ajándékokat. Szakadatlanul imádkozunk, hogy ezek a családok a közösségben kapjanak egy kis jelképes szeretetet, hogy a szívük forduljon az Eredeti Forráshoz, az Örökkévaló Szeretethez és Gondoskodáshoz. A LÉT Szolnokon az összes jótékony tevékenységével, Krisztus nevében támogatja és bátorítja a szegényeket, hogy legyenek tagjai a gyülekezetnek.

Tim Westbrook, elnök

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://letalapitvany.blog.hu/api/trackback/id/tr7931233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása