Lámpás és Tarisznya Keresztény Álapítvány

Ez a blog / Internet honlapja a Lámpás és Tarisznya Keresztény Alapítványnak. A székhelye Szolnokon van.

LÉT Infó

(Adószám: 18829383-1-16)

Farkas Judit irodavezető

lampastarisznya@freemail.hu

5000 Szolnok,
Ságvári Endre körút 31. fsz/3.,

Tel.: (36)56/413-076

LÉT Képek

Kelet-Magyarországi Krisztus Gyülekezetek

Beszámoló a LÉT tavaszi szemináriumáról

2007.04.11. 19:10 :: Lámpás és Tarisznya Keresztény Alapítvány

(Szolnok, 2007. március 28-31.)

Az elmúlt héten két vendégünk érkezett az Egyesült Államokból, Eddie Hendrix és felesége, Carol. Eddie-t a LÉT Keresztény Alapítvány hívta meg Szolnokra, a már hagyományossá vált tavaszi szeminárium megtartására. Előadónk nyolc leckéből álló előadássorozatának „A keresztény közösség titka” összefoglaló címet adta.

Az előadásokat hosszas szervezőmunka előzte meg. Már az első délutánon maroknyi (15 fős), ám annál lelkesebb hallgatóság várta Eddie-t és feleségét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az utolsó technikai megbeszélés után (Gyula és Eddie) elkezdődött a négy napos előadás-sorozat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minden délután újra és újra, lankadatlan szorgalommal elfoglalta helyét a tanulni vágyók csapata. A jól felépített, érdekes, napjainkban is gyakran felvetődő témákat boncolgató előadásnak és a pontos, színvonalas fordításnak egyaránt érdeme, hogy az érdeklődés végig egyenletes szintű volt. (Eddie és Lévai Attila Miskolcról)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szünetekben 5-5 fős csoportokban dolgoztuk fel a hallottakat. Azért maradt megbeszélni való az előadás utánra is (Misztina Tibor és Michael)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos túlságosan gyorsan elszaladt az a néhány nap, amit Eddie-vel és Carol-lal tölthettünk. Öröm volt megismerni őket, öröm volt tanulni tőlük, öröm volt erőt meríteni a jelenlétükből, példamutató életükből. A szeminárium utolsó napján az Alapítvány kuratóriumi tagjára, Sütő Gyulára hárult az a feladat, hogy köszönetet mondjon mindezért a Hendrix házaspárnak és átadja szerény ajándékunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután már csak egy nagyszerű pizza-party következett, amit kicsik és nagyok egyaránt kitörő lelkesedéssel fogadtak.

Eddie-t és feleségét, Carolt néhány nap alatt mindannyian a szívünkbe zártuk. Nem tölthettünk túl sok időt együtt, nem ismerhettük meg egymást alaposabban, mégis mindannyian úgy érezzük, hogy olyan űr keletkezett utánuk, mintha régóta ismert, megbecsült és szeretett keresztény testvéreink hagytak volna el minket. Nemcsak az udvariasság mondatja velem, hogy a közeljövőben szívesen látnánk őket újra Szolnokon.

Szolnok, 2007. április 10.

Farkas Judit irodavezető (LÉT Keresztény Alapítvány) 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://letalapitvany.blog.hu/api/trackback/id/tr1557401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ivett 2007.04.24. 17:36:54

Sajnálom,hogy nem tudtunk ott lenni :( Majd jövőre ;)
süti beállítások módosítása